Diskuse o počasí Novinky na In-počasí
No já mám dotaz na meteostanice. Chtěl jsem se podívat na počasí před týdnem a když jsem kliknul na grafu zobrazení na týden, tak podle té čtvercové sítě se nedá orientovat - myslel jsem, že každá svislá čára znamená přechod mezi dny, ale pokud ne, tak ztrácí smysl pro orientaci, na ose x je tím pádem 2x stejné datum v jednom případě. Nešlo by to, aby svislá čára znamenala vždy půlnoc, tedy interval 24 hodin? Z obrázku to snad každý pochopí, co mám na mysli.
U měsíčního grafu to taky není ideální.
Díky
Dnes jsme představili nové funkce také na In-počasie.sk. Jedná se především o přidání numerického modelu, kde můžete sledovat předpověď pro Slovensko. Mírně byla upravena také navigace na webu.
Milan
Na grafy se podíváme, děkuji za upozornění.
No a teď mě napadlo ještě nějaké vylepšení, co by pomohlo v orientaci. Na radarových snímcích je možnost vyhledat město, které se po výběru zobrazí křížkem, což je dobrá věc. Na teplotní mapě jsou zase vyznačeny hranice krajů, které usnadňují orientaci. No a když jsem to skloubil, tak by se mi líbilo, kdyby bylo někde vedle teplotní mapy bylo políčko s vyhledáním obce. U numerického modelu to je, tak něco podobného (viz. obrázek jako návrh). Díky
Dobrý den
Zde na tomto odkazu
http://www.in....701&z=18.587
Když zadám aby to sledovalo MĚ, tak to najde úplně jiné místo navíc v sousedním plzeňském kraji Mariánské Lázně jsou opravdu už v Karlovarském kraji. Je pravda že za pár km za městem jsme šup v Plzeňském. Takže prosím značítko pošoupnout více doleva a hlavně šup za čáru do KV kraje. Nad tu ostrou zatáčku státní hranice.
Dobrý den numerický model má od neděle problém se čtvrtkem od 17:00 do 20:00. Je to poznat hlavně u teplot kdy na 14:00 se předpovídá na východ Moravy 13 stupňů Celsia 17:00 28 stupňů Celsia ve 20:00 22 stupňů a ve 23:00 zase 11 stupňů Děkuji a zjistěte jestli je to můj problém nebo se to dá opravit Děkuji Toamas1241980
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.