Krátce po poledne vystoupila teplota na stanici ČHMÚ v Českých Budějovicích až na 14,7 °C. V Českém Krumlově, Třeboni a Borkovicích teplota lehce překročila 13 °C.... Více >>
Ještě nikdy se mi nestalo, abych šel 8. ledna venku jen v krátkých kalhotách, košili a pražilo do mě slunce. K tomu jsem viděl pár mušek a dokonce masařku. Mě by osobně takový průběh zimy vůbec nevadil
Kuba.T Jo to příjemné sice je, ale jestli přijdou nějaké silné mrazy, tak bude všechno však víte kde, protože pučí stromy, u nás na zahradě růže tráva roste, a potom jestli uhodí mrazy, tak vše zmrzne
jj Borkovice čhmú naměřila 13,4 °C, já sem naměřil 13,7 °C druhá nejvyšší teplota ledna minimálně od roku 2006 kdy jsem začal měřit, v roce 2007 bylo 14,1 °C ale bylo to naměřeno za zcela odlišných podmínek ve Veselí n. Lužnicí
Ano před studenou frontou a sílicím větrem se otepluje,třeba Kocelovice bezmála 2 desetin +13°C! Takové teploty se už fakt neobjeví do konce ledna říkám já.Známe to od zkušenejší moderátorů třeba Honsová atd.jak vždy dopadá
V 1. dekádě ledna je zatím teplota podobná té v minulém a předminulém roce (alespoň v Praze). Rekordní teplo panovalo opět především na Šumavě. Celkově bude 1. dekáda ledna teplotně nadprůměrná.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.