Diskuse o počasí Do Česka dorazí další sněžení
Srážky už se formují nad Balkánem a chystají se k nám
http://www.radareu.cz/
To jenom to podporuje moji hypotézu s povodněmi, takže měřte srážky milovnicí zimy, doufám, že bydlíte v záplavovém pásmu, brzy provětráte nafukovací čluny.
EDIT: Tyto komentáře s narážkami typu "chacha teď to odskáčete" apod. si odpusťte a přispívejte více k tématu, tom-791
Mark
Na mém přání přece nesejde kolego, já se vůbec divím, i z radosti nad sněhem v této roční době, u dětí se to dá snad pochopit, ale když se na to člověk podívá v souvislostech, nese to právě tyto možné následky.
Přál bych si, aby toto počasí vůbec nebylo a rozhodně díky mému přání nevzniknou povodně.
Není se tedy z čeho radovat dnes, natož pak zítra.
Můj vzkaz platil těm , kdo tento stav slepě vítají, s přístupem "po nás potopa".
Ocenil bych méně vymýcených lesů, pro ničemné sjezdovky a regulace toků vytvářejících v přívalech deště tobogány.
Nezaznamenal jsem, že by proti tomu někdo zvláště protestoval.Vidím, vždy jen dětský pláč prostých osob nad rozlitým mlékem, přesně pět minut po dvanácté.
Jak sem předpokládal když sem se v ráno podíval na modely tak i ČHMU zmírnil výstrahu na nový sníh cituji:
"Podle aktuální situace a předpovědních materiálů rušíme předchozí výstrahu na novou sněhovou pokrývku a upřesnujeme výstrahu na sněhové jazyky.
Tlaková níže postupuje přes Balkán k severovýchodu a ovlivňuje počasí i u nás. Příliv studeného vzduchu bude i nadále pokračovat.
Oproti původním předpokladům napadne jen 0-5 cm, v Moravskoslezském kraji do 10 cm, na horách na severu území kolem 15 cm nového sněhu." /Cit. ČHMÚ, dostupné na SIVS./
EDIT: Upravena citace do úplné podoby, tom-791
Tak dámy a pánové,ta hnusná zima už mi leze na nervy!!!
Dnes okolo 13 hodiny tady ve Veselí nad Lužnicí svítilo slunce , ale pak se zatáhlo a začalo hustě sněžit.Myslel jsem , že se Jihočeský kraj této sněhové zrůdě vyhne a ono nic.Je to děs běs!Sakra kde je to jaro ?!?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.