Diskuse o počasí Listopad bude chladnější, než je obvyklé
dobre sa mi to cita
to je super znamena to ze bude szenit
jen to ne! at nasnezi az na stedry den! nebo jen na horach! kdyby byla zima jako loni, bylo by to super.
Anonymní
myslim ze by to nebolo super.ked je zima tak nech je aj zima poradna.ked su tu horuce leta uz tak nech su aj studene zimy.
a cesi at si resi pocasi v cesku a slovaci na slovensku.treba at je na slovensku studena zima a ty si treba zmrzni.
90% ludi tu si zela studenu zimu
Nevíte někdo jestli bude v ČR i v nížinách?já teda doufám že jo.tak předem díky
Tom
V nížinách to moc na sněžení podle stávajících předpovědí minimálně do pátku nevypadá. Snad jen sněhové krupky by se v některých přeháňkách mohly ve středu a ve čtvrtek v nížinách vyskytnout. Příští týden se bude sněžení spíše soustředit na horách, kde může napadnou až 20 cm sněhu (zejména v úterý odpoledne a večer začne trvale sněžit na horách).
A kdy by se teda mělo nějaké trvalejší sněžení objevit i v nížinách? Předem díky za odpověd.
Chtěl jsem se zeptat kdy se dostane trvalé sněžení i do nížin. Bude to v listopadu? Děkuji všem za odpověd
Tom a Neznámý
V listopadu zřejmě sněžit v nížinách bude (většinu uplynulých roků tomu tak bylo). Otázkou zůstává kdy. Zřejmě to nebude do pátku příštího týdne (jak si někteří myslejí). Jistá šance je o víkendu příští týden (10.11. a 11.11. - svatý Martin zřejmě přijede na bílém koni)
ale na severe bude snezit aj teras?
no asi tady píšou příspevky samé děti, nebo lidi, kteří nejezdí v zime autem.nebo je zima nejakym způsobem neovlivnuje v praci.na horach at snih je,ale ve meste,ty sračky,navaly snehu u cest apod. , vecné odhrabavani snehu...no uz at je zase jaro.
V poriadku, ale keď je v lete 30°C, všade je horúco, nedá sa v noci spať, to vám nevadí?
Ku každému ročnému obdobiu niečo patrí.
nema tu nekdo bio od 30.10. do 4.11.??
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.