Českem se včera prohnaly silné bouřky. První se přihnaly již v dopoledních hodinách od západu. Škody způsobil hlavně silný vítr. Vyvracel stromy, poškozoval střechy a odnášel lehké předměty. Vysoký počet výjezdů zaznamenali hasiči v Praze. Ve Fillově ulici poškodil spadlý strom dvě zaparkovaná auta. Více
Diskuse o počasí Silné bouřky sužovaly Česko
Zrovna když jsem byl na Šumavě tak se Rokycanama prohnaly 3 bouřky za den.první prý byla kolem 9 a další někdy odpoledne.Na 2. se vyskytly kroupy. Škoda že jsem nebyl doma
Hrozne se divim ze nikdo nezalozil tema na silne boure na pristi tyden podminky a hlavne cape ma byt v zapadnich cechach pres 2500j kg snad to vyjde
Tomastornado
Zatím nejsou aktuální a tak silné předpovědi neslibují, jen bouřky z tepla. Mě bouřky nezajímaj přináší jen škody nic víc.
Stranik., tak se podivej na gfs cape lift index
U nás to bylo taky tentokrát docela velké, první slabá bouřka se přihnala v brzkých ranních hodinnách a druhá ta squall line okolo 9 dopoledne ta byla provázena velmi silným větrem přes 90km/h v nárazech blesková aktivita nic moc tak střední, třetí nás těsně míjela jižně jižní čast obce byla slabě zasažená, blesková aktivita byla silná docela a jižním směrem byla vidět tmavě zelená základna
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.