Diskuse o počasí Do Česka přijde obleva
tom791
To jo tam musí lít ,ale příjde mi divné že aladin nedává pro zítřek skoro žádné srážky pro východ a gfs tam hází pěkný slejvák a bude více takových front tak uvidíme jak to bude to ochlazení už nevypadá tak dobře jak vypadalo na toho 18 ledna ale hlavně že tam nějaké je já nevím jak to bude
tom791
No je to dost nejisté vypadá to že i samotné modely mají v tom guláš a to se jedná jen o jeden jediný den a co teprve týden dopředu to bude ještě změn ani nebudeme vědět jakých třeba to ochlazení příjde dřív a nebo naopak později ale celkem jim ta dlouhodobka od chmu vychází uvidíme jak to pujde dál ale fakt není možné že zima se ještě neukáže vždyt loni nás překvapily i sněhové bouřky v březnu ale už to nebylo tak stálé jako třeba právě v tom prosinci kdy mráz byl skoro celý měsíc kromě vánoc na moravě tam bylo trochu tepleji ale i tak a ted v tom lednu už to nevypadá na nějaké dloudobé mrazy a sníh který by vydržel skoro celý měsíc jako třeba ted v Praze se sníh drží už od začátku kdy napadnul takže kdoví ale pochybuju že unor bude tak chladný že by se ten sníh tak udržel protože není jisté zda ještě jestli vubec nějaký napadne ale doufám že jo
další vlna deštu která se chystá na noc a zítřek jde už od jihozápadního německa zdá se že bude silnější a pujde přes celou čr přes východ řeky začnou stoupat zatím se však nijak výrazně nezvedají je hlášen pouze jeden 2spa. zatím uvidíme co bude do rána a v dalších dnech
logitech: Tak kolik toho sněhu vůbec ještě zbylo v Mejtě? Byl jsem tam na skok (na náměstí, mám tam ségru) na Vánoce a bylo tam pěkně bílo ... asi to jde všechno do U nás je sice také ještě dost sněhu ale kvalita už je hodně mizerná a hlavně taje to před očima. Škoda té bílé nadílky co kde doposud byla ... ach jo Před pár dny tu nekecám půl metru, ted' nevím
teplo jak n .iti 12c me sibe z toho tepla
Zima už nikdy nebude co bývala,nebo už ani léto nebude co bývalo.Extrémní mrazy,extrémní tepla.V zimě se přechodně oteplí a všechno se zblbne,zvěř,stromy pak se náhle ochladí,pupeny na stromech zmrznou a nebude ovoce.
Kam se s takovou v budoucnu dostanem.
Věřím že zima nekočí,jistě ještě nějaké to eso z rukávu vytáhne a my se budem jen divit a divit co se to vlastně s našim podnebím děje.
U nás sníh vydrží a zatím drží suprově
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.