Diskuse o počasí Štědrý den na blátě i na sněhu
Blue87
To vážne nasere zbývá nám posledních 10 cm které zrovna na štědrý den stajou to vážně dokáže jenom nasrat navíc když se má poté hned ochladit já si nemužu pomoct ale říkám si jak to počasí to ví že zrovna 24.12 je štědrý den a k nám zrovna na tento den chystá jaro misto zimy jako kdyby to něco znamenalo nebo už je to tak dáno? kdoví je to prostě zajímavý jev něco jako babí léto které se taky k nám v září dostavuje
Pro Frýdek-Místek hlásí na zítra dopoledne mlhu. Tohle nelze předpovídat ani hodinu dopředu. Mlha může zůstat a klidně bude do 3 odpo mráz a pak se to možná vyšplahá na 3, 4 stupně. V pondělí to tak bylo ;) Jinak měřím sníh už 7 rokem a ten graf sněhu je cca každý rok stejný.
Tady je souvislá sněhová pokrývka k dnešnímu dni již nějakých 23dní a koncem měsíce to bude 30dní. A vypadá to, že to skutečně vyjde, i když za tu dobu odtálo hodně. Kdyby toto všechno bylo v pravé zimě-nepřerušované oblevami, tak nevíme co s ním.:
Na Štědrý den bud esněžit-aktuálně.cz :vlockajinak poslední odstavec je věnován sněhové pokrývce v Praze-Ruzyni.)
Prady
to je pravda to nejhorší příjde až zítra a pokud to bude tak jako dneska tak by to šlo zítřek nejspíše rozhodne o tom jestli budou u nás Vánoce na blátě nebo na sněhu JAk příjde těch +10°C tak to bude obrovitánský skok a teplotní šok doufám že se udrží mlha nebo inverze sice to rád nemám ale ted nám to muže trochu i pomoct tak doufám že to vydrží
Zdravím všechny,
U mě na jihovýchodní Moravě na Hodonínsku už bere sníh pomalu za své. Jsou tu poslední zbytky,zítra to určitě vše ztaje! Na Štědrý den až +9°C bude!. Zítra možná i 10°C. Na další případné sněžení se možu těšit v sobotu až,ale moc toho nenapadne max do 2-3cm snad.
http://freemeteo.com/default.asp?mfvar=precip_type...
Tak kolem 13h na zapade,posleze kolem 17h vetsi cast cech se snezenim,zatim tak vypada.
pocasi v dubnanech
třeba napadne dost protože člověk nikdy neví u zvlněné studené fronty která je tu poprvé v letošní zimě , já se ani nedívam na předpovědi srážek protože to vážně nemá cenu za prvé je to pokaždé jinak a za druhé to bude nejistější sledovat přímo v ten den kdy fronta bude přecházet přímo na radaru a ani to nemusí vyjít přesně takže na toto je zatím čas prozatím jsou přesnější teploty které budou na zítra a na š.d docela rozdílné
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.