V Rokycanech jsou 2 a mrholí
Diskuse o počasí Štědrý den na blátě i na sněhu
PRO TONDA16, TO JE PRAVDA TEN PRUH DEŠTĚ CO SE ŽENE NA NÁS A PRAHU SE MI FAKT NELÍBÍ , SNAD TO VYNAHRADÍ VEČER A ZÍTŘEK, JINAK ZDRAVÍM Z HŘEBČE NA KLADENSKU A PŘEJI VŠEM HEZKÉ A KLIDNÉ VÁNOCE VE ZDRAVÍ A V POHODĚ
Tak kdy už začne v Plzni padat sníh ?.Teploty jsou kolem 0 a slušně prší
TAK TU LEJE JAKO Z KONVE
TAK TO TAK ZKUTEČNĚ VYPADÁ, ŽE NEJVÍCE SRÁŽEK SPADNE VE FORMĚ DEŠTĚ , TAKŽE MOC SNĚHU ZŘEJMĚ NENAPADNE, TAD UŽ TOMU NEVĚŘIM, BUDEM RÁDI S BÍDOU ZA 10CM KDYŽ PŘEŽENU A NAVÍC TAK 10 ODTAJE, TAKŽE TEORETICKY NEPŘIPADNE NIC
tady na severozápadě se už deštové srážky mění na sních začíná docela dobře sněžit ale ještě se to zatim nedrží tak uvidíme škoda tý moravy že tam prší
SZ-čechy
už je taky na čase
je no, ale zatim skoro všude prší jenom na některýcj místech sněží ale bude to rychle přecházet ve sněžení
Je to něco na zpusob konce listopadu a přelomu prosince kdy taky do česka proudil chladný vzduch od severu až severozápadu a od jihu přecházela série několika TN spojenými s frontálními systémy ted je to akorád zvlněná studená fronta která nás bude ovlivnovat i během víkendu od jihu až poté začne oblačnosti ubývat a příští týden už to budou pouze ojedinělé srážky ovšem jen podle modelu GFS ale podle teletextu čt hlásí místy sněhové přehánky během týdne a občasné sněžení koncem roku no jsem i já sám na to zvědav jinak krásné Vánoce a přeji vám hodně zdraví a na svátky včetně Silvestra a Nového roku co nejvíce sněhu a mrazu přeju to hlavně i Moravě která bohužel o ten sníh většinou přišla
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.