Lerak2
Ještě připomenu také stanici Olomouc-Holice, ta má blízko čidla široký chodník,asvaltku a budovu,tak ty teploty jsou u nás potom jako ve Strážnici.. To Hurbanovo nevím, ale mě připadalo v pořádku když sem tam projížděl.. Díval jsem se na ČB -Rožnov a to je teda síla, vedle obrovské betonové plochy a hal, to už je skoro jako Klementinum..
Diskuse o počasí Aktuální počasí - květen 2023
AKTUÁLNÍ INFORMACE: Stav: polojasno; teplota: 18,0 °C; vlhkost: 60 %; vítr: SV 4 m/s; tlak: 1018 hPa.
AKTUÁLNÍ INFORMACE: Stav: jasno; teplota: 16,3 °C; vlhkost: 42 %; vítr: S 4 m/s; tlak: 1023 hPa.
AKTUÁLNÍ INFORMACE: Stav: jasno; teplota: 23,5 °C; vlhkost: 31 %; vítr: SV 5 m/s; tlak: 1019 hPa.
Lerak2
Hm, to je něco jako měřit minima v mrazových kotlinách, kde nikdo nebydlí.. to je teprve extrém.. navíc, není lepší měřit na místech kde bydlí lidé? Na letišti uprostřed ničeho je zase jen změřená teplota uprostřed ničeho.. nevím no. Ale Jako první, kdybych rušil stanice tak ty horské...
Aldy1977
Všeobecně jsem sledoval, že V a SV, zůstával opět poslední dny, o dost chladnější. V Ústeckém kraji byl včera na několika místech letní den, nebo těsně okolo 25°C. Dneska se teploty SZ od Prahy, pohybují už okolo 23°C a vypadá to na další letní den, v této oblasti. Zatímco na SV, jsou aktuálně teploty 16-19°C. Jižní Morava včera nejčastěji okolo 22-23°C. Dneska možná bude i zde o trochu tepleji
Aldy1977
To je špatný. Už aby se u vás vyjasnilo.
Tady to jasno a horko dělá ještě horší sucho. Ale co si vybrat.
Už 22°C a stoupáme.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.