Diskuse o počasí Srážky a bouřky 29.-31.7.2022
Na jižní Moravě prší už podruhý... A my chudáci v Čechách pořád čekáme jestli vůbec něco bude...
swan1
Já to už nesčítám jako předtím, ale tu červen cca 180-200 mm (z toho 140 mm za týden) a červenec cca 30-40 mm. Ten červen nechápu . Spadlo tu třeba víc, než v horských oblastech na severu, SV...
Tak poslední výstup od aladina to úplně zabil. Cosmo to má téměř stejné. Tohle už není normální.
swan1
Oh nepřeháníte? Jak moc slušný je říct někomu ,,běž se léčit, máte chorobu"? Vůbec . No dobře, tedy. x)
Já jen ukázal na swena, protože si na ,počasí u vás, stěžoval že je to u něho sezóna jako prase, čili velmi špatná a že tyhle bouřky to zlepšili o 1%. A to má dle mapy dost bouřkových dní v porovnání s ostatními.
Voda je potřeba všude, ale říkat tomu špatná sezóna když celkem dostával často bouřky; bouřk. dní má podobně jako půlka ČR. Njn, vlastně celkem závist na velké léčení asi.
A to ještě píšu v některých příspěvcích že Moravě přeju. Tak asi opět výsledek negativní.
A vidím zase se tu porovnává něco jiného než bylo původně myšleno.
A už bez diskuze k tomu. Přeji všem
Tutogon
Já si vás vážím hodně. Napsal jste to normálně bez nějakých urážek, srozumitelně, dobře
Nojo, tady oblačnost nedala pokoj tak bouřilo jinde a tam. Kumuly se tu neobjevují, to v Německu. Mě jen šlo teď o bouřky a ne o déšť. A Hřensko, pokud i teď nic tak to je strašná smůla. No pochopil jsem vás plně.
Však samozřejmě že to nic nemění x).
Nebudu VŮBEC závidět (vážně). A zdejším (hlavně vám swane) se hrozně moc omlouvám.
Peter Sedlák 1
A co mám říkat já? Tady je ta sezóna ještě horší než v Mostě. Proč už se sakra nezačíná něco tvořit v Krušných horách? Na SZ je málo oblačnosti, nejvyšší teploty a prostě nic se neděje.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.