Diskuse o počasí Chladné a deštivé počasí nás čeká i příští týden.
Jo nám naopak snižují většinou úhrny, ale vůbec mi to nevadí. Jen ať zítra neprší.
Dneska dokonce se sluncem a modrou oblohou, takže fajnové počasí. Aktuálně se trochu zatáhlo, ale slunce částečně stále šajní.
Část modelů na zítřek maluje většinu až moc na východ od nás, část maluje slušné úhrny i pro nás a zbytek maluje něco mezi.
Hnus počasí... Ať už je minimálně 25+ a hlavně bez deště!
aura33
A..? Vsak jsem tu odpoledne psal, ze doufam, ze me to co jde z Bavorska jizne mine..Neminulo, nastesti posl vyboj byl jeste v Bavorskem lese, Šumava bez vyboje a srazky rychle pri jejim prechodu zeslably..jen tu trochu poprselo.. To nejak nic nemeni na tom, ze na JZ byla cely den konvekce zadna, nebo slaboucka..spatne podminky..Co se vecer nasunulo z Bavorska, to uz je jina vec, jina vzduchova hmota..a navic, na Šumave to samozrejme prave diky bidnym podminkam chciplo..
Od Regensburgu sem ted neco miri, at si to tam nechaj..
Včera večer přišla bouřka při které spadlo 8,6mm. V noci zase začalo pršet a dalo to dalších 3,5mm. Odpoledne a večer zžejmě příjdou další srážky.
swan1
Já zasadil hrách dřeňový na postupnou sklizeň po deseti dnech, první várku už na konci března a krásně roste do výšky, přežil i mrazíky kolem -3°C. Nejdříve rostl pomalu, ale poslední cca dva týdny roste jak z vody. Možná sklidím kolem 5kg hrášku a všechen ho sním syrový .
Sklizeň vychází na červen/červenec.
ludvicek
Jj, brambory jedou parádně.. Rajčátka - sazeničky, jsou holt křehká stvoření, možná nad nimi zrobim dočasný foliovy pristresek, to snad i ta mladá paprika je houzevnatejsi a vydrzi vic.. Snad to dají, no. Díky.
aura33
Tak jasné, domaci hrasek rovnou z lusku po utrzeni do huby, to je delikatesa
Trefila nás přeháňka a máme dalších 2,8mm.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.