Diskuse o počasí ,,POHROMA,, se blíži
mno zajtra intezivne burky v noci na pondelok pohroma
pohroma to je silne slovo,az take hrozne to nebude,tento tyzden zatopilo par denin na vychode a nikto o tom ani nevedel
puma979
ahoj mno co ako to vizeram pocasim?
anonymní
ale zajtra v noci na slovensko pride pohroma
tom
no podla gfs to na take silne zrazky na slovensko nedava,skor by malo viac prsat v utorok
Anonymní
Vela ludi o tom vedelo, prezri si prehlad ludskej popularity a zurnalistiku...a okrem toho, ano, netreba dopredu ludi este strasit, ale treba ich zaroven aj upozornit, ze pride nieco, co este nebolo, a naco neboli zvyknuty, a prichod tychto zrazok je viac menej pravdepodobny!!!
anonymní
ale tie zrasky sa menia nevedno ake budu zajtra
puma979
To poprvé vidíš bouřku a déšť. Bóže.
puma979
to stym ze to nikto nevedel som myslel ako dopredu,ze tusim nebolo ziadne upozornenie vydane,ci bolo?
boze ako niekto môze povedat ako bude zajtra o 20:00 tak co ani zrasky nevedia povedat dobre ten alamil alebo ako sa to vola ved to sa kazdu chilu meni tomu vôbec neverim ale maju ku nam pris hrozne burky cez nedelu na pondelok je to na shmu nie ako vistraha ale napisane
tom
myslel si aladin
kazdopadne,aj to su len predpovede,moze nas to zasiahnut silnou intenzitou,ale aj nemusi
anonymní
ano
puma979
na meteo.tym napisali ze na slovenko maju prist moc silne burky
ten anonymní som bol ja
no shmu dava na zajtra uz len miestami burky a prehanky,cize 30 az 70% uzemia
lenin
ale vecer od zapadu velka oblacnot a prehnky burky pozri www.meteo.tym.sk je tam napisane aj o tich burkach zajtra poobede prejde cez nase uzemie prazda niskeho tlaku aj frontom a bude slabnut az v pondelok noci
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.