V KOsicach bola o 13:00 silny prehanka s krupobitim. Vieotr teraz slaby, je slnecno.....o chvilu sa ozvem"
Diskuse o počasí Emma - aktuálny stav počasia
v žiline zamčene po prupkach a začalo teras fukat
puma979
weather
to len teras prichadza ku nam
Anonymní
cO???NO sak ja sa vlastne cudujem..sak teraz v KE u mna je slnecno a bezvetrie..kapes?
puma979
wether
aj u nas bolo bezvetir ale teras zacina dos fukat
twister
To som uz hovoril na in-pocasi..pozri si druhu temu!!
tom
Vdaka..takze este to len prichaddza??TU v KE bol silny vietor, ale ocakavam este siolnejsie navaly........ved v tatrach ma byt tiez orkan a teraz fuka 130 km/h, ale nie je to priemerna rychlost vetra, su to len narazy!
puma979
wether
to aj u nas je chvilu tak a potom chilu vela no znamena ze dost fuka potom nic ale vsak od utorka ma padat snech aj v nižinach
Anonymní
no to hej...super..este ze mam prazdninky!
puma979
weather
co uz u vas fuka? asi ne co dneska ste tam nemali burku mi zme mali trvala asi pol hodinu pri nech fukalo asi do 55km a padali krupy este noci bude silno fukat potom zoslbne nad ranom a potom poobede zas bude fukat no ale menej ako dneska tak do(55-70)km
Anonymní
to viem..to hej.......ty si jelo??Ne......tom..joj...tak si cudne zacal si u mna fuka!!!!!
ALe inac,do polky marca ma byt pod 10C
:snihuma979
wether
neda sa mi prihlasit ja som tom ved do zajtra u vas urcite bude silno fukat tak do 10marca bude zima super aspon bude snech
SHMU ma vypadok elektriny..na markizatexte sa este pred dvomi hodinami neaktualizoval aktualny stav pocas od SHMU a tiez aj radar radiolokacnych zrazok je na 12:00 nastaveny...daco sa tam u nich stalo!
to hej ved tam mali tich 100km
u nas je teras bezvetie
Anonymní
aj u mna je bezvetrie a jasno.-......
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.