Teplota 0,3°C, tlak 1010,5 hPa, vlhkost 96%, zataženo mlhavo, fouká mírný JV vítr. Celý den zataženo, mlha, občas mrznoucí mrholení, teplota slabě nad nulou a vítr s nárazy až 8m/s.
Teplota 2,1°C, tlak 1006 hPa, vlhkost 95%, zataženo bez srážek, proměnlivý vítr. Slabé noční sněžení přešlo v mrholení k ránu ustalo, s oteplením roztál i poprašek sněhu.
Teplota 7,8°C, tlak 1002,5 hPa, vlhkost 83%, zataženo, déšť, vítr proměnlivého směru 3-4m/s. Dnes bylo zataženo s dešťovými přeháňkami, teplota vystoupila až na 8°C.
Teplota 8,9°C, tlak 991,5 hPa, vlhkost 94%, oblačno, fouká proměnlivý vítr nyní SV 3-5m/s v nárazech 9m/s. V noci bylo zataženo, dešťové přeháňky, mírný vítr a teplota kolem 6°C.
kyasarina: Jo, ty se tady raduješ ze zimy a já už se nemohu dočkat jara Jinak chápu že zima má také své kouzlo a svoji zábavu (především na horách) ... ale já raději to teplejší období Stačilo by mě to co bylo začátkem Září ... to byla panečku parádička. Už můžu jenom vzpomínat
Sněhová válnice byla velmi rychlá.Udělalo se nepatrný poprašek při teplotě stále nad 0.(+2°C) Tohle roztaje,snad ráno a to samé ve středu.Pak čekat na neděli a další dny.
Teplota 2,6°C, tlak 1002 hPa, vlhkost 76,5%, polojasno, vítr JZ 3-4m/s v nárazech až 9m/s. Většinu dne oblačno s přeháňkami, občas se ukázalo Slunce, teplota kolem 8°C, vítr foukal v nárazech až 12m/s. Počasí bylo velmi proměnlivé.