Diskuse o počasí Silné až velmi silné bouřky od 29.6. do 2.7.
Vencaa
Jj. Takové záhadnosti nezažívají jen Mostečáci😏Poslední dobou se mi zdá, že tento jev se začíná vztahovat i na Plzeňský kraj. A kolikrát když jsem v Praze, tak na tom radaru i vidím, jak se ty srážky před Prahou zvětšují a zintenzivňují, a nad Prahou nula nula nic,.. (ovšem zimy se netýká) aspoň té předešlé
no škoda mluvit. místo sledování radaru se tady upínáme na modely? přitom to bohatý na karlovarsku dozraje do nádhernýho oranžovýho knedlíku a to se ještě z německa cpe další sql do toho, tohle bude konečně mokrý den jaký je neskutečně žádaný však i z toho lounska těch pár čerevných buněk jakou udělaly bohatou kovadlinu, tohle je ještě třikrát silnější a v akorát vzdálenosti
Tadeas
Ty kráso.. a byla rána?
Tadeas
Hm.. já jsem teda zvědav na dnešek co se bude dít tady v Plzeňském kraji a v okolí Mirošova/Rokycanska
Jo, a ještě k tomu blesku.. já jsem si říkal, že to bude velká rána proto, že jsem na tý fotce viděl jak ten blesk zasáhnul nějakej strom (tipnul bych topol)
Tak Morava prozatím bouřky konec. Do Čech to teprve vše přijde, a teď je na řadě ještě Moravskoslezský kraj, pokud se nepletu.. mělo být jít směr Opava - Bohumín/S Ostravy
I id2 z 21z blbě. I přes půlku modelů si to našlo cestu k jihu. Co přeháňka to objezd.
Zatím stále ani 1mm tak to ještě uvidíme.
PatrikMO
to není chytračení, to je fakt při pohledu na radar a to je rozdíl roste to dál a jakmile to je u žatce, kovadlina se krásně vytáhne
jack
Jo... Jasně.. a být na suchu dalších několik dní. Tak to jooo🙈
No nic. Jdu spát, abych něco ještě dospal (pokud se mi to vůbec povede)
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.