In-počasí
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-blesk-zasahl-d...
Tady odkaz tohle není žádná sranda
Diskuse o počasí Silné až velmi silné bouřky od 29.6. do 2.7.
Dobré ráno.. už jsem z toho počasí opravdu celý znechucený. Bouřka samozřejmě nebyla, a nebyl dokonce i déšť. Už jsem fakt rozdrážděnej a naštvanej na to počasí
Nějaký buňky se tvoří, občas i pěkný blesky do země. Konečně začalo pršet. Ten malý systém nás obešel, z ničeho nic změnil směr.
Aidamkoo Asppň, že někde ty modely s těma bouřkama neklamou.. přeju ti to
No, něco se děje nad Bavorskem a Bádenskem-Würrtembergskem, každopádně modely malují velmi slibně pro mou oblast, tak snad🙏🙏🙏 A ještě se také uvidí, co bude v 5 ráno s tou bouřkou v oblasti toho začarovanýho Bavorska-Bádenska-Würrtembergska. Tak aspoň to🙏
Tak schytal jsem linii JV od Prahy… a ač to podle radaru vypada, tak nic spesl to neni, tak nebudte smutni ti co se jim to vyhlo silnejsi dest s CC, obcas CG blesky, stromy se ani nehly
Nedá mi to.
U nás teď 24°, vlhkost 53%, a sucho,sucho, sucho, sucho, sucho...ani kapka.
Ivančice máme 10 km po silnici; tam měli patrně veselo, ale u nás... nic.
Ne, nekňučím. Vím, že tu máme stín - srážky rozhání trojúhelník Nové Mlýny-Dukovany - bratčické pískovny. Bývá to vidět z D 52, modré oko nad naší dědinou, i když všude jinde prší.
Holt jak to jde od západu, lekne se to a uhne. POKUD to nejde od jihu či podobně, nespadne nic.
.
Od severu něco že by padalo či blýskalo, to nepamatuju (32 let tu bydlím). Leda ten jih +/-.
Máme nějakou naději ve středu?
Na odpoledne hlásí i 14 mm deště (yr.), och, kéžby... pořád se ty předpovědi mění. :-(
Koukám střední Čechy doslova ožily na konvergenci. V Čelákovicích podle městské stanice 14mm, takže gratulace a snad ještě něco hodí. Bohužel na Moravě stále sušší profil a vliv jihovýchodního proudění, takže bouřky se do Brna ani v noci nedostaly. Aktuálně venku 23-24°C, tak jdu zkusit usnout. Bouřkám a ochlazení zdar.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.