Aldy1977
Ta překážka bych řekl, že jsou Beskydy
Diskuse o počasí Silné až velmi silné bouřky od 29.6. do 2.7.
Aidamkoo
Nooo, musím říct, že kdyby toto vyšlo, byl bych nadmíru spokojený
vojta-černošice
Tak pod to se mohu podepsat. Sledoval jsem bouřky 15 let, ale taková bída jako v posledních 3-4 letech tu nebyla nikdy. V podstatě už tu není co pozorovat. Poslední bouřkový systém přes náš přešel 31.5., předtím bylo něco málo na začátku května, ale to nebyly ještě ty opravdové letní bouřky. Jinak to všechno jede jih/východ od Prahy stále dokola. Dřív jsem si myslel, že asi jen smůla, ale ne, něco se změnilo. Snad zítra aspoň konečně zaprší, poslední srážky u nás spadly 4.6.
No, už se to na ten Jihomoravský kraj žene.. a koukám, že nějakej prd vzniknul u Beskyd a bude procházet Moravskoslezským krajem a Beskydama
U nas to taky roste smer jih, bide neco za chvilku
U Bavorska bude někdy o půl šesté něco takového.. myslíte, že to půjde směrem od jihozápadu z Bavorska směrem do Plzeňského kraje? Mě to přijde takový zajímavý..❓
Vencaa
Jak to?? Však se podívej na to, co je u tý Vídně
Díky za přání bouřek a deště všem, vážíme si toho. Zároveň si ale nemyslím, že by na nadávání na počasí bylo něco špatného. Když je dlouhodobě počasí stereotypní, člověka to prostě nebaví. Teď alespoň byly ty teplotní rekordy, ale zase je o co stát? Pořádně tu nezapršelo už dlouhé týdny. A řekl bych, že spoustu dalších to má podobně. Takže snad něco dojde, ale to v tom Rakousku zatím nevypadá nějak skvěle.
Noo, jako nemyslím si že by z tady toho kruhu nemohlo nic sem přijít do Brd do Mirošova, na Rokycansko a okolí
Thundery15
Ty kráso.. tak jestliže tohle vyjde, tak to bude teda solidní bouchačka a slejvák
To ani nebudeme muset zalejvat než pojedeme na dovolenou
Marco11_
Nj ale tam to skákalo od západu k východu ty výhledy a pak uz se výhled z velké části ustálil na východ ale aktuálně už model drží X hodin myslim ze i od včera tento scénář je pravda ze to Jednou posunul malinko najih ale pořád dostatečně aby to zasáhlo i SZ také modely na pondělí pokud vím byli nějak roztříštěné jeden myslel sytém sem druhej tam nekterej vůbec ale teď jsem koukal a plno modelu se schoduje icon de icon icon ruc icon ch 1 i icon ch 2shd a další kteří vidí ze to bude takto akorát pak Aladin je možná mimo stejné jako včera kdy ten system viděl skoro před příchodem ale uvidíme času dost ovšem pokud to nepokazí ty bouřky od mnichova toť otázka
Jinak v Budějkách až 10 cm kroupy.. viz foto v odkazu: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/kroup...
Tohle je úplně směšný Aladin pokud se to vytvoří tak budu slavit ale spíše vypadá že ty výstupy má aladin teď nějak pomatený ale nedivím se i včera je měl pomatený na zítra dává system úplně mimo na východ ani déšť v západních oblastech nevidí a i aktuální situaci vidí podivně s bouřkami
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.