Diskuse o počasí Silné až velmi silné bouřky od 29.6. do 2.7.
Aktuálně se zdá ze systém pěkně zesiluje tak uvidíme naděje možná je
Vencaa
0/10 přesnost, 10/10 ragebaitovost
Ta druhá linie pod Šumavou vypadá, že by mohla chvíli vydržet, akorát se obávám, že to bude kopírovat dráhu té první anebo se to rozpadne, než to dorazí do Čech..
JUGOCV
To je vidět už na té bouřce v Sasku no. Aspoň ten déšť by mohl dorazit.
radek4545
V okolí to taky byl mazec, naštěstí u nás a v Žernovicích, kam sem jel do práce byly kroupy do 2cm, bohužel o 3 km vzdušnou čarou byly už 5cm a tam to rozbilo zadní sklo strejdovi. A v Třebanicích to známému rozbilo skleník, tam ve vedlejší vesnici byly podle všeho ty 7cm kroupy, jak dávala nějaká paní.
Ale zase co se týče energie tak mi to píše že by něco málo mohlo být a mohl by alespoň deštík a sem tam blesk dojít až po S/SZ, podle Aladina by to možná i souhlasilo, tahle bouřka vysává dost energii (nečekaně😆) a podle hodnot Cape mi to jak bude postupovat bouřka ukazuje jak se po bouřce změní na nulovou hodnotu, nekoukal jsem jakou jde jádro/jádra rychlostí ale podle času by to souhlasilo, podívejte se sami na obrázky, ale celkem zajímavá teorie kde není nulová šance na to že se to stane. A jinak co se týče zítřka v noci tak to bude zajímavé, energie tam bude a možná by se mohl i SZ dočkat 🫠🌊
David Štorek
Napsal jsem to chaoticky ale snad chápete co tím myslím
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.