Diskuse o počasí Bouřky 6.7 - 7.7. 2025
Horkeypes
Nebudou, ale ať si přejí víc. Přijde rok kdy se to otočí a SZ prágl budou brát vítězství, a oni budou ve frustraci taky.
Dnes už třetí skip.
Horkeypes
Peter Sedlák 1
Tak člověk nemůže za to, že tady na Moravě a ve Slezsku letos jedou bouřky v plné parádě. Rád bych za vámi také poslal nějaké bouřky, ale jak vidíte, nejde to. Třeba se příští rok stane větším štěstím i pro vás, celé SZ a Čechy.
Nyní nám tu hrozí extrémní srážky. Na tu situaci pamatuji 10 měsíců zpátky. Nejvíce to odnesl Jeseník a nyní to vypadá, že si dají opakování i s Beskydami. Prostě Morava se Slezskem je magnet pro déšť a bouřky..
Jóóó první přeháňka za velmi dlouho co se přímo trefila, takové velké kapky už chyběly věčnost. Přineslo to pouze 0,5mm ale stále fajn. Ale klasicky Bílina větší a silnější.
Jak děti ve školce ten má to a to a já nic
ještě si tak dupnout a bude to komplet..
vůbec bych nevěřil, že za tuhle situaci mi tu spadne vůbec něco měřitelnýho, ale teď úplně odnikud přitáhla bouřka a pomalým krokem to tu teda prolila do 5mm a zrovna mě chytla venku, tak dík aspoň a instantně po ní slunko jede na maxim turbulenc zase
Na Slovensku si dneska jedou bouřkový systém. Z webkamer vypadá dost silně a má i nádhernou strukuturu shelf cloudu.
janeee85
Na suchou zem nerado prší no, ono se ani není čemu divit, rosné body se posledních 14 dní drží okolo zoufalých 10°C (mnohdy i výrazně níže), to zahubí jakoukoliv přicházející přeháňku/bouřku. To, co jde od Plzně také tak do půl hodiny umře, nemá to z čeho žít.
JUGOCV
dávno chcíplo
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.