Aidamkoo já budu klidnější až bude po všem dneska.. na bouřky se těším, zároveň ale s obavami..kdo ví co dokáží tak to vidí podobně. Bouřkám dneska není ani náhodou konec...
kapr84 Já nechci hlavně silný vítr a kroupy. Posledních 14 dní jsem sázel vše co šlo a už vidím, jak to buď dneska nebo ve čtvrtek zničí vítr nebo přívalák.
kapr84 Od Západu už pomalu jo s příchodem studené fronty před ní se ještě budou tvořit nějaké bouřky podle toho jak to tady kupilo jinak nic víc už dnes nečekám
Honzaaa Chce to fakt zmírnit frekvenci příspěvků, tady nejsme někde na Facebooku, aby tu byl od vás co minutu to příspěvek a ještě navíc úplně o ničem, opravdu není důvod komentovat každou aktualizaci radaru... Jinak uvidíme, v Čechách se teď tvoří docela hezká linie, to by mohlo večer projít i Moravou, otázka je jestli bude o co stát, vody z toho nejspíš nějak moc nebude, za to vítr může být opravdu nebezpečný.
No z Německa by to mohlo trefit zase jizni cechy stačí se to na SV a u Plzně se něco začíná tvořit, fronta je kde cca ? Proroze tady v CB se nedá dýchat