I sem nakonec dorazila slabší bouřka, vlastně jde o první letošní přímou bouřku. Struktura na čele pěkná, ale co do projevů to bylo jen o chvilkově silnějším dešti a bohaté bleskové aktivitě kdesi na Z od nás. Teď to vypadá na přechod delšího srážkového pásma, tak snad naprší co nejvíce, bude se to před následujcí teplejší epizodou hodit.
Čelo bouřky se docela snažilo, ale už se to tu rozpadá. Asi snad ta nejslabší část té linie tu je. Jednou v dálce zahřmělo, fouklo 40 km/h a trošku sprchlo. To je asi všechno, ale aspoň něco.
Zrovna dneska když nejsem v Plzni tak tam prošla tak pěkná bouřka, něco jsem vyfotil ale blesky jsem nezabral, jen z toho hezky dunělo, a to další co jde z Německa už asi bude jen slábnout
Tak také se přidávám do skupiny první přímé bouřky na Praze - západ. Projevy stejné, jako u kolegů, na to jak hrozivé to vypadalo to byla vlastně slabá bouřka, ale podívaná fajn.
To je zase situace.. ta nudle srážek jde opět přes nás... takže už jsme se dostali na 10mm srážek za dnešek, zalití O.K. plus druhá letošní bouřka, a pár krup nádavkem, ze mne O.K...