Horkeypes Výpadek proudu asi v bouřkový sezóně 2023 se u mě stalo to samé mělo to i růzé barvy pak nešel proud do rána byla to hodně silná bouřka a lokální
Teď akorát do Plzně přišla další bouřka a zrovna když mi došla baterka v mobilu tak byly ty největší blesky z toho by byly tak dobrý fotky, aspoň že mam něco z tý druhý
Ondráš* Tady teplota neklesla pod 22, teď oblačno, slabá prehanka, mírně zesílení větru. No jak v Chorvatsku jen moře chybí Ale za kopcem máme aspoň Balaton
Tak zde na JZ opět stejná komedie jako předevčírem.. Na hranicích všechno zdechlo, jen outflow q ani kapka.. Dokonalý přeskok.. Třídenní brázda N tlaku úplně o ničem.. Nevěřím ani víkendovým predikcím sem na bouřky a na déšť.. Od začátku června je to zde zakleté...
Ty bouře z Něměcka přes západ ČR docmrndávaly po celou noc a stále jsou na radaru vidět i teď ráno. To čekal málo kdo. Tady to přineslo celých 1,5mm vody
Ano, necekany byl budicek. Ocekavat uz ale vzdy musim to, ze nezaprsi. Opet tesne vedle provazy vody, tentokrat Tousen, Brandys... Az bude mapa ukazovat, ze spadl za rok normal, pocita se z Brandysa. Tady polovina.
Valep Ano, tady skutečné překvapení po ránu. A ještě do toho hřmí. Vzhledem k tomu, že tu máme zakázáno zalévat z hadice a z rozvodu vody, tak jakákoliv voda je nutná.
V tuhle hodinu jsem tady bouřku dlouho nezažil i když je to takové slabší, tak to hodí alespoň trochu vody. Hlavně aby z toho nebyla v poledne prádelna.
Tak Kladno zase dobrý, dalších 13mm to dalo, se asi v tom srpnu dostaneme na 100mm...bouřilo pěkně, pršelo hustě, ale žádný přívalák, Teď dorazila další vlna deště, tak uvidíme, co to přidá..