Ty jo, to jsem necekal, ze na SZ toho bude vic jak na vetsine uzemi.
Diskuse o počasí Bouřky od 9.7. do 13.7.
swan1
Ale já jsem venku a blesk jsem viděla. Ale možná to byl jen maják naděje. Protože se to teprve teď začíná rozjižet a možná by byla v noci hezká podívaná. Ta noc bude fakt zajímavá a myslím 6e i hodně bleskově aktivní možná se dočkáme i nějakého mám v bytě 26. A je dusno.
TomasMost
Nakonec nic moc. Ty jádra se chovají naprosto chaoticky a jen trochu více prší
swan1
No ta u toho Norimberka to příjde tak v 21:00 a ta možná bude poslední a pak už se vytvářet bouřky nebudou s
swan1
Snad něco přijde ještě. Já bych tomuhle nedal ani výstrahu to co je na SZ . Ve všech směrech tyhle bouřky zaostàvají
Tady nás to hlavní podjelo jihem, ale co do elektrické aktivity byla tahle bouřka letos zatím nejlepší, hřmělo nepřetržitě několik desítek minut a uhodilo několik pěkných CG blesků. Obrovská škoda je, že blitzortung klasicky nestíhá a zaznamenává asi tak každý 5. výboj, zrovna dneska by to mohlo vlivem řady systémů aspirovat na nějaký rekord. Bohužel, nějaké sumarizace ze sítě CELDN, která ta kvanta blesků zobrazuje alespoň správně, jsou nedostupné...
swan1
Predators2
I model Aladin pocita s capem jen k hranicím. Proste to je neuvěřitelný už co je s karlovarským a i z velký části plzeňským kraji za prokletí. To mohlo byt tak pěkný kdyby šla ta vlnatý bavorska do cape přes 2000. To by bylo úplně o nicem jinym. Nechapu to tento rok
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.