Diskuse o počasí Bouřky od středy 26.6. do 1.7.
Ale koukal jsem a.vecer by měl být velmi vysoký CIN
Daniel Moudrý
kdy? Dnes? Tak se nevytvoří nové bouřky no ale komplex přežije jakžtakž.
Ano dnes, vím že se nevytvoří nový buňky, ale nebýt CIN tak si myslím že šance by byla, komplex prezije i ten vysoký CIN to vím
TomasMost
Ano přesně tak tím myslím Švihov, krade nám s vydatnými
Daniel Moudrý
testová otázka, proč přežije?
Jo přežijou ale proč?
Peter Sedlák 1
Většinou komplexy přežijí i přes zadrznou vrstvu, zvlášť když v noci zase bude ubývat uz několikrát to tu bylo, jen by to mohlo jít aspon o 2-3 hodinky dřív no
Nemělo to být v 17:00 uz na hranicích Francie s Německem?
panaček
Na hranici Německa a Francie zatím chybí spouštěcí faktor, jakmile se to tam rozjede, tak to bude mimořádně silné. Polední sondáž ze Stuttgartu ukázala CAPE neskutečných 5170 J/kg a střih 18 m/s, navíc podmínky se tam mají k večeru ještě lepšit, takže je tam potenciál opravdového marastu.
Frantis95
Mě přijde že to jde dost západněji než mělo. Jestli jo, tak zítra by nás to nemuselo přeskočit a bude to zajímavé
Mě to taky připadá, že zítra nemusí být nic. Řekl bych, že se fronta zastaví někde ve středním Německu, a všechno potáhne spíš k severu. Východně doleze max k hranicím. Jinak se mi líbí jak je ALADIN poučen a kreslí nám srážkovou díru. Přesně tak to tady chodí, jedna lajna cca Hořice - Dvůr Králové, druhá cca Třebechovice - Rychnov a mezi tím nic.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.