godlike Ty bourky kolem Prahy jdou kazda jinak a presne tak, aby nas nic netrefilo. Zatim letos uplny propadak, ikdyz okolo je bourek relativne dost. Ale jeste chvili tomu dam sanci
Ja jsem tady na severu u Prahy a ty bourky se za nama spojily v jeden velky komplex postupujici na SV na M. Boleslav. Takze z tech desitek mm nebude nic.
všemožný servery tu padaj jak hovno do mísy, nebo načítaj 4 uherský roky. tady aktuálně extrémní vedro, dusno a mírně větrno, sucho. musí vyjít 2. vlna v noci. peter dostal rage
Tohle není doufám vše, ještě má něco prijít z Německa , ne ? já tu nechci být na suchu , spadlo pár kapek, ale o tyhle supercely nestojím to radši budu na suchu
Pánové nejste v tom sami. U mě sotva omokl asfalt a spadly 4 malé kroupy z okolo jdoucího jádra, které ale nijak extrémně silné nebylo, obyč letní bouřka. Už to jede podle plánu bomby na severu a na Vysočině.
No jsem zvědav, zda něco dojde semka. Jistou naději může přinést ta konvekce na Česko - Rakouském pomezí. Bouřky teďka doslova explodují mezi Jindřichovým Hradcem Zwettlem. Uvidíme zda nás něco trefí.
Tak tahle situace mě fakt pobavila . Weby nefungují a ČHMÚ vydalo pro okres Ústí a Děčín nejvyšší stupeň! Si snad dělají srandu. Ty bouřky se se nám vyhly obloukem. Zřejmě to byl nějaký zkrat u nich. Snad se to odešle.
Po hodine jsem se dostal na web, zatim čekuji ten jih, jestli to povalí na vychod nebo ne, zatim to jde SV zhruba, takze vicemene k nam. Zajimava je ta dira mezi tim severnim a jiznim, tam se tomu vubec nechce.
Na jihu CR je bourkovy system extremni, a stale aktivni. I v Pardubickem a Kralovehradeckem kraji dosahuje intenzita naprostych extremu. Takto rozsahly system tu hodne douho nebyl.
jó, další bouřka bude až za hodně dlouho zase. možná příští čtvrtek, pátek, who knows. tak jako sere mě to, ne že ne, ale ty květnový přívaláky to ještě zatím trochu jistí