Diskuse o počasí Bouřky od 15.6. do 22.6.2024
Tak trosisku zamrholilo a nazdar, je to hrozny, zase vsechno na Morave, to nemaj kam davat snad uz.
Jsem koukal na ten Cape v Rakousku, 5300 to uz je jak v USA. Sanozrejme to neznamena hned bourky, ale zajimave cislo uz.
Jan1995
Já si pamatuju,jak sem někdo z Dejvic v červnu 2022 psal,že spadlo kolem 100mm vody za jeden den,tehdy měly v průměru nejvíc srážek jižní Čechy,ale hned po nich Praha a Středočeský kraj,naopak nejméně Morava.Letos jste trochu na suchu,ale v létech předešlých jsem měl pocit,že vás to tam docela trefuje.
JUGOCV
Ventusky má problémy a tohle je velmi starý výstup. Novej výstup zmírněno smáznuto posunuto.
jack
To je těžkej luxus, Bukovinka severně od Brna už má přes 50 mm, já se svými 3 mm úplně směšné, skoro neméně z celé Moravy, budu muset pokračovat v zalejvání, výstraha úplně mimo, stejně jako nyní povodňová bdělost, opět jim to nevyšlo.
Dnes do rána napršelo 45mm. V pondělí 25mm, minulý týden teda jenom 6mm. A na začátku června ještě dalších 6mm. Takže zatím za červen 82mm. Letos nejen, že téměř nezalévám zahradu, ale mám všechny nádrže plné. To je naprosto opačně oproti předchozím rokům.
Nepršelo tři dny, včera to hodně kazil a tak máme těch 15 mm zatím, za červen 57 mm a průměr je 96 mm. Ráno tmin +13, tak konečně se to zvedlo a už to tak doufám zůstane.
Výhled je srážkově neuvěřitelně na grc, jen dva dny bez deště a znova
Aspoň z tama vyfičely ty tropy a tady se dělala málem apokalypsa, v Práglu jeden tropický den, to všichni pochcípaj woe
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.