Tady přeháňka, ale silná. Dala 2 mm za 2 minuty. Nevím, jestli se tím mám chlubit Za Čelákovicemi z toho vznikla solidní buřina s provazy deště... Je to ještě smůla nebo už trvalý stav?
Valep U nás úplně to stejné, v Lysé trochu zapršelo a jižně od nás z toho vznikla hezká bouřka. Přijde mi, že to tu začíná být úplně normální záležitost.
Tak teď to zase přišlo.. šestý kousek dneska... nás to teda trefuje, jak minulý rok...:. 7mm dnes zatím..všechny nádrže a sudy pookraj a bazén přetejká... no stačilo by už..
Tady nikde nic, za celý týden 1 pásmo srážek od JV, je větrno a na bouřky celkem zima, od SZ se většinou vše rozpadne, jsem vůbec rád že je Tmax. lehce přes +20.
Valep Jo bouřka fajne, ale i tak dala jen 5mm, šlo to dost rychle. V oblastech s vyšší odrazivostí to asi stihlo dát o něco více. Nicméně spokojenost, nečekal jsem dnes vůbec nic. Byla to taky první bouřka s normální bleskovou aktivitou v tomto roce, ty přechozí byly jen takové pěti-hromovky.
K nám se to nakonec nečekaně stočilo, sice tmavé odrazy nad námi, ale jen chvíli obrovské kapky, o přívaláku nemůže být určitě řeč naštěstí, zato doteď celkem hlasité hřmění a byly i krásné blízké CG .