tak dneska to je NESKUTEČNÝ. odpoledne přijde bouřka, co hodí tak 15-20mm, pak vyhrajeme zlato a teď přišla dalsí noční bouře s přívalákem, to už musíme bejt na 30mm to neni možný. kdyby srážkoměry normálně fungovaly wunderground achjo
Peter Sedlák 1 Pěkná bouřka, gratulace. Tak už jsem zřejmě jediný, kdo na první letošní bouřku stále čeká. Včera už to bylo velmi blízko, ale nakonec opět nic. Za celý víkend u nás jen 1 mm. No couž, aspoň že máme to zlato.
Tak o víkendu jen vzdálené bouřky, buď to šlo na Bílinsko a Teplicko, nebo na Chomutovsko. Srážky za sobotu a neděli neměřitelné. Dnes po půlnoci 0,3 mm, z bouřky nad Bílinou
Tak to je dneska nářez, dělám právě na zahradě, slunko jede, do toho vlhkost 92%, bezvětří, na teploměru +18, pocitovka +25 a leje ze mne jak z koně..tohle volá po bouřce..
Od jihozápadu Čech po severozápad Čech a Sasko je energie dostatek (600-800 Cape), k tomu bouřky budou vznikat na sbíhavosti proudění právě od JZ Čech po SZ Čech, zpočátku v horách / ve vyšších polohách, postupně se dostanou i do vnitrozemí, avšak střih větru je dnes velmi slabý a pohyb buněk bude velmi zvolna k severovýchodu.
TomasMost To taky nechápu, nový výstup mi přidal na 69,5mm, nebezpečí se blíží... za deset dní, a co když to bude 69,8 bude to chyba předpovědi?.. No nic, prostě model to tak píše, nemá cenu nad tím dumat..