Diskuse o počasí Silné až velmi silné bouřky 23.-29.8.
Horkeypes
Já po dnešku nebudu brát modely až tak vážně. Budu koukat na radar a družici. Klidně bych se vsadil že ten systém půjde o něco západněji už jenom podle toho že nic v Čechách není.
Horkeypes
a pokud se zítra vytvoří, tak nás těsně mine a nebo max jen tak lízne, jak jsem již psal a to je k vzteku ještě více, jinak už se na nás žene ta velmi silná bouřka asi si nadělám do gatí , prostě nemá cenu se rozčilovat, tak si z toho už začínám děla legraci
Nová sondáž naskakuje.
V Praze vůbec žádné cape není.
Prostějov je to elevated-base.
Kdo ještě pochybuje že výstraha nevyšla?
vždycky když se na začátku týdne začne mluvit o potenciálně nejintenzivnější situaci roku, je z toho býčí hovno, a to doslova a tohle je na jinym levelu
Kokos342
Pěkný.
Taky tu mám při procházce nějaký večerní kýče..
Pěkné bouřky se nekonaly, nicméně po slabé přeháňce byly pěkný mraky..
Jinak, osobně si myslím, že není špatný slovenský systém vydávání výstrah..tedy SHMÚ.
Výstrahy vydávají s menším časovým předstihem, až na základě aktuálního vývoje a dokáží je pružně měnit.Zvyšovat, snižovat i zrušit...
Když žádné bouřky, tak alespoň krásný magický západ slunce s blížící se přeháňkou.
Zítřek snad už vyjde a bude pěkná MCS.
Dnes je už dávno konec, tak snad i ti ostatní přiznají, že to je opravdu fail.
Zítra už žádné tady ty inverzní věcičky nebudou naštěstí. Minimálně SHD, Ecák a ID2 mi docela řádně nadělují. tak že by to snad bylo po měsíci, že by se to netýkalo jen východu Brna.
Tak ještě aby zítra žádná bouřka nebyla, pěkně se ochladilo a do pondělka spadlo pěkně pomalu 20 mm. Nepotřebuju kvůli pár bleskům mít doma sklizeno jako pár zdejších úchyláků. A ještě se rozčilujete že to nevyšlo??? Buďte radi
Nebojí se někdo toho že zítřejší podmínky pokazí to co vzniká na pomezí Francie,Německa a Švýcarska?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.