Ten polední rozpadlý komplex konvekci udusil a silné bouřky se tak u nás dnes netvoří. Oblačnosti je až příliš. V noci se ještě bouřky objevit mohou, ale rozvoj nebezpečně silných bouřek už je nepravděpodobný. Jiná situace nastane zítra večer, kdy část našeho území zřejmě zasáhne silný bouřkový systém.
In-počasí Ale občas se v německu i přes oblačnost vytvoří přes stejnou oblast x bouřek. Jine to jde tady ne.. Velký fail dneska zase. ten systém šel v Německu ráno ještě bouřky a blížil se sem a spadlo z toho par kapek, přitom podmínky tu byli lepší..
John Deere Nemusíš mi dávat žádný lajky Koukám, že jste přišli ještě dříve.. Nezpochybňuji tvoje znalosti, rád se něčemu přiučím, ale takový hrdinský řeči a pohrdání po hodině výstrahy vůči profesionálům mluví za vše. O zbytku ani nemluvím. Ať se daří
Člověk se vždy těší když čte ty články a ono to letos vždycky když se čeká výraznější situace nevyjde, zítra se radši těšit ani nebudu ať se nestane to co dneska
Ty už to zabalili Západočeši. U nás je opět skoro jasno, spadlo pár kapek,jen aby mohlo být ještě větší dusno. Zřejmě soudruzi udělali někde chybu. Já si furt myslím, že v noci to najede. Čuměl jsem asi 5min v kuse na družici a dole se to vaří pěkně no, takže tak nějak od Prahy na východ by se ještě něco uvařit mohlo.
podle gfs půjde přes Čechy několik bouří, přes Moravu ani ň.. tak nechápu ten brekot z Čech.. jste jak malí opravdu... co nemají něco hned tak jen řvou a kopou kolem sebe...
kapr84 Tady u nás na SZ nepůjde nic, obracim se na neděli, ale to už je zase až za 2 dny, jinak už sem si zvykl, proto nemá cenu brečet ale.divit se pořád můžu