Bouřka už přešla a musím říct, že to nebylo až tak silné jako na radaru, ani kroupy nebyly, přitom jsem byl v bílém jádru. Jen ze začátku byl extrémní nárazový vítr a pak na 5-10 minut přívalák.
Martin Šimon Protože to je levotočivá supercela, jde jiným směrem než ostatní bouřky. No, dnes toho asi víc nebude, můžeme poděkovat suchému vzduchu ve výšce. Už po několikáté.
Aidamko1 Moc hezké, naštěstí tak silná nebyla, ani kroupy se nevyskytly, teda aspoň tady ne, tak si ji člověk může o to více užít. Je ale pravda, že ten vítr byl při příchodu docela silný.
Aidamko1 Alespoň máš nějaký pěkný bouřkový zážitek a nemusel si ani tak daleko. To tak občas je, že se za tím musí jet , můžeš být rád, že jsme v Brně nebyl já - to by nebylo totiž nic
Peter Sedlák 1 Tyjo, tam je škod opravdu hodně, tady u mě ta supercela takové doprovedné jevy neměla, ale přitom na radaru vypadala hrozivě. No konečně jsem ji poprvé zažil a viděl na vlastní oči Jinak napršelo přesně 4.4mm asi za 5-10 minut.
Škody jsou na JV města skutečně velké. Bohužel jsem jel potom autobusem, tak jsem toho moc nezdokumentoval. Nicméně na tom JV Brna to jede celé léto takhle, dneska to ale dospělo k vyvrcholení celého léta.