swan1
Tak se dál smějte. Ono nic jiného než se smát, štvát, urážet a chtít po ostatních aby se vám omluvili neumíte. Není divu že s vámi má tolik lidí problém, když se neumíte chovat normálně.
Škoda, že to se nevidíte. Hned někdo napíše jiný názor tak je automaticky pod vaší palbou a nazýváte ho vlastně debilem. Třeba nejnovější případ: HaMeLeOn..
Tady nejste na facebooku kde si tohle můžete dovolovat.
Je mi jasný, že zase napíšete další věc urážející jak jsem špatnej, protože vy to nevzdáváte, ale mě je to fakt jedno. Maximálně se jen zasměju co ten příspěvek zase měl znamenat. Tak jen do toho. Po vašem příspěvku prohlašuji konec debaty o téhlé nesmyslné věci.
Co z toho bude? Je z toho samostatná bouřka. V oblasti s vyšší energii už dávno je. Nekoukejte jen jedno CAPE když těch CAPE a důležitějších je přes 8....
A díky za to přání vody, i když tu posledně spadlo celkem dost. A když spadlo celkem dost tak se spíš zajímám o bouřky.
Diskuse o počasí Déšť 27.7. až 28.7. a následné bouřky 28.7.-30.7.
Peter Sedlák 1
Fakt potřebujete další dávku studeného deště a nějaký ten výboj tam u vás. Zase bude líp, viďte..
Ten váš výlev nemá smysl více komentovat...
Jinak.
Energie kolem Z pohraničí je zjevně dost, jak na bavorské straně tak na české,GFS to má dobře nastavené, krásně to odpovídá tomu vývoji.. včetně toho Plzeňska a dál směrem k Praze..
To pásmo do tohoto prostoru právě vstoupilo a je to na něm vidět..
kuba
Skvělé, užijte! ?
PatrikMO
MostMost
Výborný!
Na západě vidím na satelitu nějaký úbytek kumulů před tím pásem v Německu. Pokud budeme mít štěstí tak to zesílí
Takže doufat.
Tak u nás teď taková slabší bouřka z toho pásma. Blesková aktivita je minimální, cca 1 blesk za 5 minut ale opět docela hezky prší, takže srážková bilance tohoto týdne se opět o nějaký ten milimetr zlepší. Pak už by se mělo vyjasnit a k večeru by mohly dorazit nějaké další bouřky.
Kokos342
Hmm..
Já ji nějak šikovně, na dobrou vzdálenost a ze správné strany viděl jen dvakrát v životě, asi před 20ti lety na Novém Zélandu, to sem ale ještě netušil, že se dívám na SC a loni v Polsku.
Sice jsem ji měl loni rovnou nad barákem tady, ale vizuálně jsem z toho přímo v sestupném mikroburstu měl jaksi prd.., jen přívalák, větrnou smršť a kroupy..
No tak snad se ti ten sen někdy splní..
Kde jsou ty silné bouřky? Nic nikde nevidím to je asi tou výstrahou
Klasika. Zbytky bouřek celý den zde opet brání konvekci.
Včera z pásu bouřek, který se zde už rozpadal, spadlo úctyhodných 0,5 mm, dnes 0 mm.
Teď přechází "nejsilnější " část - mrholi...
Prostě při tomto proudění zde nelze nic čekat.
Celý příští týden zde bude v podobném duchu, hodně oblačnosti, občas slabé srážky , teploty kolem 20 stupňů. Ani ryba ani rak ...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.