Koukám tedy, že to jde trochu rychleji, déšť už je za Prahou. Tak snad pěkně sprchne. V sobotu by mohlo i někde zabouřit, ale nic pořádného nás zatím nečeká a ani asi čekat nebude.
JohnBattler Jste čekal nějaký zázrak? Ne, je to teprve ten polorozpadlý začátek, takže bych zachoval klid . Vlhkost je ještě nízká, jenom na 43%, takže ještě chvilku vydržme. Tady aktuálně už slabounce prší, začít mělo až za 3 hodiny, trochu rozdíl. Na západě už to začíná houstnout.
K nám by nějaký ten deštík měl dorazit nad ránem, jak vidim a čtu tak je to fakt maso a tolik pozornosti, jen ochlazení, zataženo s vesměs zanedbatelným množstvím srážek a postupně zesilujícím větrem. Tak aspoň dnes jsme si tady užili pěkný bezvětrnný letní den s +23
FranklinB Ale tak jasně, chápu. Taky jsem to vlastně tak měl Teď jsem na koni, protože za červenec nám chybí něco přes 20 mm do normálu a srpen vypadá nadějně, takže nějaké suché drama je tady snad zažehnáno
No já doufám, že už dlouho nespadne nic. Dneska jsem kopal díry na sloupy na plot a v 50 cm stojící voda a bahno. Těch 200 mm za červenec stačilo, neskutečně přelito