Diskuse o počasí Bouřky 4.7 - 5.7. 2023
Já už to radši ani nekomentuju, napršelo ani ne 1mm bouřka žádná, hlavě opět foukal , ten hnusný vichr, který v poryvu dosáhl 79km/h a shazoval mi všude kytky, letos už v pořádné bouřky vůbec nevěřím
Krásná oranžová na Jižní Moravě, to by bylo, sice u nás taky konečně zapršelo, ale jestli to dalo tak 5mm tak je to hodně. Žádný Vejvar.
Tak trochu doufám, že se vysunou ty srážky z Jižních Čech a ještě aspoň malinko zaprsi večer
Klokan_0
Tak zde spadlo 0,9mm, 20km na jih spadlo přes 25mm, což je pěkný výsledek. Koukám, že na Břeclavsko a Hodonínsko se valí další balíček srážek, tak určitě příjemně zaprší. No uvidíme co další týden. Třeba se poštěstí na nějakou bouřku, když letos byly jen 3 přímé. Sezóna se letos nevyvedla zatím dle plánu, ale ono to bude příští rok lepší.
Tak nebude nic ani s té druhé vlny,už je tady hrozný sucho,tráva šustí pod nohama,snad příští týden něco spadne.
am96
věřme tomu, dnes to byl propadák... a nejsem sám, kdo si stěžuje, že se ani zem nezvlažila.. dnes to bylo tady o větru... nic víc. Tak snad příští týden bude plodnější. Čekal jsem od toho dnes mnohem víc, ale zase podmínky byly takové řekněme opravdu slabší. Sice se supercely vyskytly, ale celkově slabota...
Dnes dle předpokladu slabota, pár hromů v okolí, lepší jak jsem psal minule vejš na Vysočině a na Brněnsku, aspoň trochu sprchlo na prach do 5 mm, vítr bez problémů, pořádně jsem zalil, ať není vlhko jen vrchních 1-2 cm, ale i v 10 cm, teď nás čeká vlna veder s vyvrcholením v PO+ÚT.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.