Tak je možná na čase se zase probudit, protože se nám dost nečekaně rozjíždí další komplex kousek od západních hranic a mohutní to každým dalším výstupem, už teď musí být solidní blesková podívaná ze západních koutů česka
Není, ten dorazí až zítra, ten je ještě ve Francii. Tohle je nový systém a udivuje mě, že tak rychle mohutní, protože podmínky už na něj moc dobré nejsou, ale očividně to jde. Tak dej vědět.
Jinak ten aladin se teď asi zbláznil a má tam pro Čechy to pásmo bouřek hned po poledni jako to měl icon de, pro nás tam má naráz větru až 133km/h v 16:00 a ve čtvrtek tam má pro severovýchodní Čechy 200 km/h což je kravina
Marco11_ Něco asi dorazí, ale jsem zvědavý na to odpoledne tady na západě, překvapuje mi že podmínky moc nebudou ale aladin toho ukazuje dost,ten déšť teď v noci by tomu pomohl
lukashrn Dobré slunovratové ráno, obojí půlnoční sondážní měření nejsou z těch nejslabších Data v 6, 12, (ve čtvrtek vyjimečně i v 18 UTC ?) budou následovat. Estofex varuje před silným odpoledním krupobitím
Pozoruhodné je teď po ráno to neuvěřitelné dusno. Teplota u nás neklesla pod 23°C a vlhkost je na 80%. Jsem zvědav, jestli opravdu dorazí nějaké bouřky nebo nás to tu klasicky přeskočí. Modely tyhle zvlněné fronty těžce nedavají.