Lucina Výhled je naprosto luxusní, každý den něco zajímavého a z dnešního chladu se doufám brzy dostaneme aspoň nad tu 20ku a později i k 25, těším se na bouřky a teplejší ráz celej rok, zatím byly zajímavé tak 2 dny a to máme za chvíli slunovrat a půl roku v kelu.
Yurri Tepla je dost, 14 dnů na kraťasy tak asi každý to má jinak Zajímavé počasí fakt nepotřebuju, život je zajímavý už tak až až né se ještě stresovat bouřkama..
Tak lépe to dopadnout nemohlo, jde sem přesně ta díra… Jinak se rozfoukal vítr a je celkem dusno, teplota se ochladila z 23°C na 20°C. Výhledy teplot teď opravdu nesleduji. Uvidíme, co bude dál, už se těším zítra na bouřky i když budou spíše lokální. Za pár dní už snad naberou na počtu a na síle.
in-počasí dnešní maxima +17 a realita +22,5 a dusno jak v prádelně, nevim proč to tady sleduju , pršet mělo už před 11h a realita je, že teď spadlo pár kapek. Ale s prací jsem pohnul a leje ze mně jak z vola, jdem na jedno
Ondráš* Už jsme to tu s Blateňákem řešily, no, vzhledem k tomu, že píše, že to bylo ve dvě v noci, tak to vypadá, že si ten srážkoměr spletl nějaký noční násoska s pisoárem, nebo s odměrkou.... jo sranda musí bejt..
kapr84 Protože nemám radost z bouřek , tak mě počasí nezajímá? Hold mám ráda něco jiného než většina tady lidí. Neschledávám nic v tom, že bych si bouřky měla užívat
Lucina Bouřky mě nestresují, ale dobíjejí, máme spolu takovou zvláštní symbiózu, ale aktuálně na Vysočině od +13,5 na západě po 17,5 na východě kraje, to není úplně bouřkově ideální, chce to tak o 10°C víc, čekám na tu výstrahu s nízkým stupněm nebezpečí, jen otázka času.