No dobře se to střídá. V 15:00 bylo zataženo a pršelo a aktuálně již skoro jasno a žhaví nám to tu slunce, tak paráda. Uvidíme co pak k večeru, zda něco dorazí. Bylo by fajn kdyby jo, ale to už neovlivním.
swan1 Tak beru zpět, rány jako blázen a kroupy padaly napřed menší a pak strašně hustě a větší, takže sem i zametal chodník a hodilo to 7 mm v březnu máme na ty srážky a bouřky fakt štěstí. Být venku zelenina tak je sklizeno.
Peter Sedlák 1 Z Německa toho jde vaším směrem ještě dost, třeba to vydrží... Jinak, to je fakt hodně slušný, dva dny po sobě tohle, v březnu.. S tím včerejším je to skoro jako přes kopírák..
To už snad není možné Čechy zase jedou bomby a Morava suší hubu. No ale takový nářez ale asi nikdo nečekal i když na jz.se čekaly bouřky místy.
ČHMÚ radši drží hubu potom jejich včerejším průseru. No jsem zvědav zítra prý možnost bouřek i u nás tak to jsem opět zvědav, ale to co bylo včera a dnes v Čechách ani náhodou.
V Německu naším směrem čisto až do Frankfurtu, jinde na radaru hodně červených a stejně z toho nezableskne, a i kdyby něco šlo naším směrem tak to nedojde, už bude noc. Nemáme šanci na bouřky. swan1 Kéžby. Jinak ano. Tento březen je hodně divný s těmi bouřkami. Jsem překvapen.
Šumava dělá další přeháňky tak snad vám zas zabouří.
Peter Sedlák 1 Ty dvě nás obě obchází.. Jsem zvědav co provede Šumava s tím jakýmsi lukem z Bavorska, pokud to nakopne, mohlo by být pěkné... Edit: Tak už chčije a od hranic to pěkně duní...