Hurec A nakonec z toho bude nějaký průser a náš ústav to zase schytá, prostě jde na to blbě a jak jste vzpomínali ten shmu tak ten taky sleduju a je více kompetentní, ten náš je někdy úplně impotentní...
Tak máme v okrese Třebíč vysoký st. nebezpečí na velmi silné bouřky nyní od 14 až do 17 hod., tak se těším, zatím jen u Dukovan jedna přeháňka s 10 mm, prý se budou opakovat, ale podle mě je po všem.
jack Nechal bych určitě nízký stupeň, jestli měli potřebu na těch pár přeháněk upozornit, tak to vydali s velkým zpožděním, navíc píší, že se budou v okrese stále tvořit, tak čekám.
Líbí se mi, jak se na Meteopressu pokusili upravit popisek události na Hané do hanáckého nářečé Jinak tady u nás konvekce rychle slábne, takže bouřka už tady nebude ani dnes, ani letos. Kapitán podzim přejímá velení.
Yurri Tak tady už je propršeno opravdu do hloubky 50 cm pod povrchem je mokro, kopou tu díry na plot u mne za plotem, tak jsem to u nich při práci zkouknul, jak napršelo rekordně mi rozkvétá ibišek ( sice není k jídlu, ale to nevadí) , největší květ... 35 cm, na fotce na květu sedí paví oko, tak je tam dobrý srovnání.. a jako kontrast s tou zataženou oblohou, chvála dešti!..