zatím je tu stále dost teplo, teprve si myslim že to najede, všude kolem jsou ty velký bouřkový a častější mediocry, ještě třeba 3 hodiny to zůstane dost aktivní.
swan1 Taky se mi to pořád dělilo nad barákem Na východ polojasno, na západ obnovující se bouřka. Rozdělovalo to město. Východní část je na nule, SZ část, směr Chomutov, má víc než 5 mm. Stačilo pár set metrů
kuba Petr11 Tak tady to jde od rána od J, ano, lehce se to stáčí, když si pustíte animaci radaru, tak je to pěkně vidět .
Teď jsem si to prohlédl důkladněji, stáčí se to na malém území, vlastně jen v rámci Z Čech..a V Bavorska.. Bouřky Z od Plzně se lehce přetáčí k Z, JZ...
Sem teď pomalinku postupuje další bouřka z J, před ní je nějaká teplá kapsa, teď se tu behem chvíle oteplilo z 21°C na 24°C, přestože je stále zataženo..
swan1 v Orlických už jádro přes 40 minut přímo nad pramenem dědiny sem zvědavej kdy ta voda doputuje, hřmí nepřetržitě a rozšiřuje se.. hezky čerpá energii..
JUGOCV já už tomu nevěřím. Je moc chladno a bouřky nejdou na sever. Vlastně nepatrně se to posouvá na východ. Tady už bylo (stejně 0mm XD). Není energie