My za červenec zatím 27mm což je hodně málo ke tady už příšerný sucho i velký potoky skoro vyslychly už nutné potřebujeme vodu u nás nepršelo 8 dní a to napršelo 0,5mm
Tak opět dneska bouřka žádná! Vypadalo to nadějně, ale před námi se to rozpadlo a za námi se to opět obnovilo. Nemůžu napsat nic jiného než, trapná sezóna!!!
Predators2 Tak to se moc omlouváme za tuhle sezonu ...kdy v Jílovém není denně 5 tornád a každý barák v hajzlu i se sklepem ? někde prší moc a někde málo ...někdo se diví , že v létě je suchá epizoda ....strašný překvapení ! A tady kdo by to byl čekal každý fňuká ??
Lesník Na Mladoboleslavsku jsem byl minulý týden na houbách, hřibů různých druhů mraky, napršená půda až moc, na polní cestě kdybych neměl SUV 4x4 tak bych tam zůstal a musel bych někam poprosit o traktor... a vy z této oblasti si tu budete stěžovat na sucho? Jinak bouřky jdou východněji, než se čekalo, asi nebude ani u nás na Žďársku nic moc. Ale u nás taky napršeno bylo, takže sice povrchově sahara, ale nic tak hrozného se neděje...
Predátora vcelku chápu jeho flustraci, není na takovou bídu v této sezoně zvyklej, jsou ale dlouhodobě daleko horší suché oblasti a uživatelé nenaříkají?
Klokan_0 Mohl byste si do profilu napsat Rousínov, Královopolské vážany navíc s malým v fakt lidem moc neřeknou... měl jsem v profilu taky naši městskou část, a lidi nechápali...
vavirzdena Ale naříkají! Vyjí a skučí! Aspoň já teda jo. Jenže tichounce; vynakládat na to energii nelze. Žít v tyhle dny na jižní Jižní Moravě není žádná slast, fakt.
Venku i doma panuje teplota jak o večeru ve Středomoří, do toho dusno, na stromech se nehne ani lístek. Zatím 22°C a tropická noc. Ale bouřky, které se k nám pomalounku přesouvají z Rakouska, jsou už tak blízko? Tohle bude ještě zajímavá noc. Za poslední 2 minuty slyším už 3 hromy
JIH Brtnice-Luka-Měřín, nemůže se to zformovat, je to dost rozbité, jsem v Jihlavě, druhá bouřka u nás v MB rozpad a nyní už na JMoravě v Jevišovicích, ještě vznikají další jádra, snad z toho aspoň sprchne, fajn noc, sobota bude ale každopádně zajímavější.
jack Tady je taky 25°. V dálce hromuje... ve velké dálce. Kéž by....Komule Davidova mi hnědne před očima a věsí lístečky kolmo dolů, i když pod ni noc co noc leju 9 litrů vody. Holt déšť je déšť...
Achjo. Venku 26°C a těsně před námi se to stočilo k SV, takže nás to bohužel mine. Nevadí no, ale zase by to chtělo trochu vody. Nedávno bylo v počasí jak nejméně srážek od 1.1. spadlo na Brněnsku.
Aidamko1 Klasická trasa, už po několikáté, vždy to jde k Brnu a pak se to stočí na SV. Kdyby se to vytvořilo o pár desítek km na V tak by sme měli přímý zásah.