Ai-kun Bohužel ne každému je 18, aby trávil půlku léta u vody, neznám nikoho, kdo by měl teď z veder radost, já mám v bazénu brambory, mně stačí vylejt na sebe půl kýble vody, jsem proti plýtvání vodou za každou cenu a chytám dešťovku celoročně do nadzemních sudů a IBC (fitness)?. Dnes v MB další TD s 31.
John Deere Nojo, ze stejného důvodu, proč je tam Zagań v Polsku, Gotha v Německu nebo Römerplatz v Rakousku na kachelmannovi si ta mapa občas vybírá divná místa...
Astroman Akorát je ta výstraha od zítřejší 12:00 do 21:00. Chce se lépe příště podívat. Fronta dorazí už během noci. Zítra to bude zajímavé. Modely celkem tápou na podmínkách jak ve výšce tak při zemi. Každopádně je silný potencionál na prudké bouřky na většině území.
Astroman Nějaké bouřky jsou ve Švýcarsku Rakousku ve Francii jsem by měli dorazit k ránu má západ a severozápad ale tam v té době bude chladno tak nevím jestli by tam vydrželi spíš odpoledne ty co jdou s Francie do Německa
Tak Icon De pěkně ubral bouřky i srážky skoro nic podle podmínek budou dobře podmínky na severu Čech ale ne úplně dobrý také východ Čech podobný ale na nějaký silný to nevypadá necháme se překvapit co udělají výstupy v půlnoci a ráno v šest
Zároveň začnou vznikat bouřky po přechodu studené fronty - právě ty by měli být nejsilnější. Vznikat budou i supercely s kroupami o velikosti až kolem 3 cm a silnými nárazy větru, včetně možností lokálních downburstů. Tyto bouřky se mohou vyskytnout prakticky kdekoliv v ČR, avšak s menší pravděpodobností na západě a severozápadě Čech (zde by také měli být slabší). Zdroj: Meteopress online FB