Dnes to nějak nechce vůbec bouřit, to spíše až v Německu. Ale konvekce to je, zase všude kolem jen ne tady. Dneska nic nebude
Ty úhrny jsou megální v okolí Prahy.
Diskuse o počasí Bouřky a vydatný déšť od 22. do 26. 6. 2022
igor127
Asi jsme se nepochopily. Za včerejšek máme 5 mm a za dnešek máme 0 mm a za červen to dělá kolem 15 mm stejně jako za květen což musíte uznat je hodně málo.
JUGOCV
Od Pondělí minimálně do Středy. PAk GFS maluje v pátek.
Pondělí-středa to přes nás přejdou grády protože já doma nebudu. v Pátek to sice dává ale já budu doma takže to projde východem určitě. Takže tak
Momentálně se všude kupí mimo tadytoho okresu protože náš okres má bariéru něčeho, ale na jihu pěkný výhled na novou buňku.
Co je to za konvektivní blokádu? Na jihu to taky roste. Jojo JUGOCV dnes se to i ukázalo.
Koukal jsem předběžně na modely a zjišťoval předběžná jaká bude situace z PO na ÚT..
80 % modelů ukazuje srážky na SZ
ale jak známe nebudeme předbíhat a radovat se předčasně..jsou to ještě 2 dny a něco..
PŘIDÁM PÁR ZAJÍMAVÝCH MODELŮ.. VŠECHNY jsou do 08.00 - úterý
Oo kupí se už na všechny strany i tady. Blokace konečně prolomena. Tak jestli to udělá přeháňku, kumuly rostou rychle a zvyšuje se i ML Cape dle icona. MU Cape pořád je taky.
Je vlhko a teplo.
Pokud ani jedna bouřka tak se estofex krásně ukázkově sekl o naší republiku která neumí lokál bouřky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.