Predators2
Asi žádná energie, já fakt netuším. Třetí kolo už nebude, vážně lituji že jsem zaspal jen jednu část noci s bouřkami. To co zbylo je déšť tak ať prší
Diskuse o počasí Silné bouřky 12-14.6. 2022
Hurec
No tady u nás v obci nepršelo vůbec. Ta noční dráha srážek šla o trochu jižněji.
Za to z druhé strany je to zajímavější, dvě jádra, jedno už na JV a další na JZ.
Z Toho na JV hodně hřmí. A je silný vítr.
To je vse
Tak před půl hodinou slejvák asi 15 minut a dal 4mm, teď dva záblesky a jedna rána, a fofrem se zase zatahuje, tak snad ještě něco dorazí, z prohřáté silnice šla pára tak, že bylo vidět na dvacet, třicet metrů.. Jinak současný výhled se mi líbí náramně, takhle kdyby to vyšlo, by byla paráda..
Peter Sedlák 1
Aspoň máte pěkný výhled na tu bouřku. Tady je výhled tak na pitomou kovadlinu.
To je směšný jak ty bouřky zasahují zase stejnou oblast, konkrétně západě od Prahy.
Tak jo no, obejde si to ze všech stran a tady jen deštík. Dobře no, tak jó no. Věření nepomohlo.
Predators2
To zrovna pěkný výhled není
tady to jde ze všech stran, aspoň něco ale, clkm fouká
Za rozpadlou zdechlinou už nic není.
Konec definitivní.
Proc vždy tady to prostě váhá jestli jo nebo ne. Proč tu nefunguje neco jako na jihu a východě teď že se k originální bouřce vytvořily další a do pásu.
ota
Nádherný
Tak už zvýšili výstrahu pro část Olomouckého kraje. ČHMU tu výstrahu má rozházenou. Hlavně, že tady nic, až na tu noční.
Tak prý hrozí supercely...https://www.novinky.cz/pocasi/clanek/hrozi-silne-b...
p.s. teď aktuálně se opět rozpršelo, hřmí atd.. takže druhá bouřka dneska..
palma
Co v Čechách čekají do večera, hlavně tady.
Nic nebude.
Měli výstrahu i pro Čechy vydat včera a zrušit ji v 16h.
No tak teď hrom jak víno, úplnou náhodou.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.