Diskuse o počasí
Silné bouřky 20.5.2022
JUGOCV bude to silnější než se čekalo hlavně budou 2 vlny.. tohle a pak st fronta
Kokos342 tak doufám že to Chomutov nepřelítne jako vždy ..máme na to kliku
Kokos342 Dobrá uznávám, že to jde lehce spíše k SV.JUGOCV Píše se tam o varování před tím systémem v Bavorsku.
Jugocv To je rozepsaná předpověď. Podívej se tak za 15min. určitě už to bude srozumitelnější.
Vypadá to, že se nakonec opravdu spojí do rozsáhlé squall line, no snad to brzo zeslábne, protože tohle nevypadá pěkně
Ta blesková aktivita je pekelná, spojí se to určitě, asi bych byl nejradši jen za silný déšť
Od jihozápadu je již viditelná oblačnost z Německa
Na tom Estofexu píšou že předpokládají, že si ten systém udrží intenzitu a že je šance na sformování toho systému do "bow" tvaru a to by ještě zesílilo ten vítr
Tak tohle bude masakr a jde to přesně na mě.
Přání otcem myšlenky. Dávám tomu nanejvýš hodinu a je po parádě.
Ať si to nechají v Německu,když to vidím,tak to nechci
Teď to půjde více na sever podle mě to vezme hlavně Tepelskou vrchovinu a my asi taky něco chytnem
SWAN to tu vůbec nechci. Icon-de aktualizace si udržuje nárazy 160. Mně by zajímalo jestli fakt někde takový náraz padne..
tady na in počasí psal administrátor že bouřky ještě zesílí, a koukal jsem že ČHMÚ upravil i data ve výstraze, ale barvičky zůstavají stejné..
Už je slyšet vzdálené hřmění.
JUGOCV Také by měli opravit v předpovědi ojediněle silné bouřky tu na stránkách.Tohle je mnohem větší si myslím.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .