NesQuiK Hlavně že prší! Už už to vypadalo, že to Šumava pohřbívá, ale hřebeny to na poslední chvíli spíš nakoply.. To hlavní přešlo rychle a bez divokých doprovodných jevů.. Teď už ,,jen,, déšť.. Sláva
Ta jižní část komplexu se krásně rozrostla a vydržela parádně.. Tady na JZ nemělo být nic a nakonec krásná noční bouřka bez škod s vydatným zalitím.. Jsem zvědav na dnešní odpoledne a večer
Praha - západ, silné nárazy větru nám právě shazují truhlíky z okem za doprovodu několika kapek. Opravdu skvělé, to to raději mělo zůstat za hranicemi. Zase jsme odnesli jen vítr.
No v noci nakonec bylo něco, k čemu byl nejblíže GFS. Já jsem se o tom zrovna bavil s dalšími přáteli, že je přeci nemožné aby ten komplex hned na hranicích chcípnul. Došel až někam k Vodňánům, ale srážkově se projevil na Vysočině a dokonce se vytvořily srážky i západně od Brna. To nikdo nečekal. To může změnit ještě průběh hry.
Takže sledovat modely nemá fakt cenu.
Asi nejhorší byl SHD nový výstup z 18z nečekal nic, takže bylo vtipné sledovat vycházející výstup s prázdnou mapou a číst příspěvek od swana a sledovat radar
Kokos342 Ze zbytků oblačnosti z toho komplexu, který se rozpadal na Vysočinou se západně od Brna vytvořily srážky. Trošku sprchlo i tady, takže více vlhkosti by mohlo být. Uvidíme.