Tady 5 mm, přesně tolik dává na dnešek tento web, ale to není snad konec. Nejvíc přejný je teď GFS, ale třeba taky bude pár desetin až do večera. Kapká už slabě, půjdu makat.
Teď začalo konečně pršet a bouřky se v noci nekonaly uff .. déšt je nádherný Jen to vypadá zase od pátku a celý vík nensáším tady takové počasí .. to fakt radši tu zimu než být celý vík zavřená doma
Západní půlka Prahy měla v noci štěstí na jednu z ojedinelých bouřek. Kolem 1 hod. mě vzbudil silný hrom a následně jsem si vychutnal ještě jeden záblesk, než to celé chcíplo. Srážky nerovnoměrné do 10 mm. Zaplať pánbůh, že aspoň něco!
Tak tady to v průběhu noci přidalo ještě 3,5 mm, takže jsme celkově na 6,2 mm. Alespoň že něco, třeba s trochou štěstí spadne něco i dnes. Bouřky se zde žádné nekonaly, podle detekce ale něco bylo na Z Prahy.
Lucina Teď tam zrovna na víkend žádné nejsou je to odsunuté až na začátek týdne,kdo ví jestli vůbec něco bude,spíš mě štve to ochlazení které se tam rýsuje do konce května,takhle už to je super mohlo by to vydržet.Dnešní noc paráda,teplo,bez větru,žáby bylo slyšet no paráda Teď nám tu pěkně ale je to dobře.
JČechy luxus, srážky dorazily k nám a rozpadají se jako vždy, začíná svítit slunce, je to marný, kmeny stromu suché, tak nemusím nic měřit, pár mm, na pyl a prach dobrý, na trávu jen nízkou, jinak o ničem.
Zázrak se nekonal. V Brně spadlo pár kapek. Tady přesněji 0,5mm srážek. Neskutečně málo v poměru toho co zde dle modelů mělo být. Zatím tedy neskutečná bída. Toto v boji proti suchu nepomůže.