Dle předpokladu 2 cm nového sněhu a celé ráno drobně sněží, ale teplota stoupla z večerních -5 na +1, aspoň to bude dobře klouzat, pro děcka super, aktuálně platná výstraha na jazyky je tady celkem zbytečná, spíš bude dost břečky jak to povolilo, ale hlavní tahy v pohodě prosolené, závěje na střechách klidně kolem 20 cm.
Tady za noc 13 cm sněhu a měřicí kolík je zapadaný na 30 cm celkem. To jsem nečekal a to ještě nekončíme ? To jsem zvědavý co Beskydy. Tam to bude brutální. Jediné štěstí že to je lehky prašan No a ta Z půlka tedy fest oteplila
Trochu počasí čaruje i v KH. U nás závěje přes jeden a půl metru. Ráno vystoupala teplota k nule a vítr se začal lepit sníh na vše co mu stálo v cestě.
Dnes by se tu postupně v pošumavském ,,rohu,, měly kumulovat srážky na návětří od S, aktuálně +1°C, bude to od mokrého sněhu přes sníh s deštěm až po déšť.. Už jsem tu psal, že loňský dubnový SZ tu byl velmi podobný, spíše chladnější a i srážkově vydatnější.. Když nesvítilo slunce, sníh i držel..To je tedy leden, jako řemen
Na Kladně pěkná houpačka, do cca 7.00 to lezlo nahoru, měli jsme max +3,5 a teď to zase leze dolu, máme +1,5, sníh je skoro v pr...i, takže zase zimní fiasko, ale, pokochal jsem se jednodenním pohledem na souvislou sněhovou pokrývku. No, kam až oko v predikcích dohlédne, máme být přes den nad nulou (+10 dní) a v noci či nad ránem max do -1, jo Kladenská zima je terno.