Posílám fotku před hodinou jsem ji fotil Dohlednost tak 50 metru silný vítr Trvalo to 15 min za 15 min 2 Cm Jak tam vidím tak sem na Moravu asi žádné přeháňky nedojdou
Kristián Laššo Ale jo cosi od Jeseníků klasicky přijde,co koukám na družici tak toho je hodně, no ale může se stát že ráno bude hodně sněhu při takovém proudění
Luka S Jj, trochu jsme vám to tady nakopli a posíláme to dál i když tady z toho nic moc nebylo Ale od Krkonoš to začíná naskakovat tak toho bude ještě dost.
Tak dnes zatim solidních 5mm srážek ve sněhu tady, i bouřka byla, ale díky celodenní teplotě kolem +1°C tak polovina odtála.. Sumasumarum 2-3cm pokrývky aktuálně. Uvidíme, co dají přeháňky.. Teď už -0,5°C
Krušné hory zatím dle očekávání likvidují postup přeháněk do vnitrozemí, uvidíme co s přibývajícím časem. Těch přeháněk je míň než jsem čekal, ale Aladin tam nějaké srážky drží
vojta-černošice No večer ještě něco dorazí a místy to asi bude solidní, ale já tipuju, že mně se všechno zdárně vyhne. Jinak ve vyšších polohách Prahy sníh vydržel ve vrstvě 1-2 cm.
kuba Hmm tady se to má o nějakých 30 km vyhnout hmm Ale dnes bylo další divadlo zimní bouřka a velmi silné sněžení zatím měřím 4.5 cm ale někde už je k 10 cm kde to nefoukal vítr..
Tak jsem zpet doma. Asi vicemene typicke sz proudeni, v Praze zadny snih, dokonce suche silnice. Pred MB uz zacal byt poprasek, od Sobotky i snih na silnici. V Nove Pace uz to vypadalo na min 5 cm snehu. U nas na tom jsme asi o neco hure, ale je to hodne rozfoukane. Kazdopadne lepsi nez jsem cekal a nejake prehanky jeste jdou. Kdyby se uklidnil vitr a spadlo by plosne 5 cm, bylo by to super.