Diskuse o počasí
Silné bouřky 10.9.2021
Tak zítra by se mohly v západní polovině Čech vyskytnout silné bouřky ojediněle s úhrny kolem 35 mm. ČHMÚ dokonce vydalo výstrahu tak uvidíme co bude Bude se jednat o bouřky s malým pohybem nebo budou stát na místě
kuba Taková "klasika" pro náš kraj... že by se to zase zastavilo 5 km od nás? ..
Zdejší předpověd' nějak nic dramatického pro nás na zítřek neukazuje ... Tak nevím kde jsou ty s přívaly.
Novorolak Vy nemáte dnes azuro nebo co?
Stranik GFS i ICON bouřky dávají na JZ.. Lokálního charakteru.. Nejbrutálněji to vidí COSMO, lokálně dává i 40-60mm za 3hodiny...
Tady na Mělnicku toho asi moc nebude. Predikce nám dávají max pár mm . Přece jen to asi bude poslední takováto bouřková situace, jak třeba říkali na ČT. Tak snad toho bude více
Stranik Nevim , toulam se po Praze )) a tady bylo
Pokud to budou skoro-stacionáry tak to nic tady nebude. Takových situací známe dost. Všude okolo, tady nic. Ale uvidíme, překvapit to může.
Tak tady těsně vedle nás už to jede... Zatím Šumava a také Brdy..
Jsou slyšet pěkný rány, to jsou CGčka jak vyšitý
kupí se to tu zajímavě ze všech stran, tak jsem zvědavá, zda něco dorazí i sem
Pohled na jih
A pohled na sever
Tak to rychle zesláblo, ale aspoň sprchlo, ochladilo se na 19st, hned se líp dýchá..
U nás to dnes nevypadá na nic, všechno se tvoří východně a severně od nás, pro Plzeňský kraj dnes výstraha nejspíš zbytečná krom hor
Já také nic neočekávám, na radarech nic, co by jsem šlo, všechno západně a severně a šance, že něco bude je 50 procent.
Opět pro nás přeskočení? Zatím to vypadá na bídu ... a jen velmi, velmi lokálně.
Neumí se to tu vytvořit. Všude se kupí ale velmi daleko, tady se i humilis rozpadá. Pocit vedra. Konec sezóny
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .