Já si myslím že to nejsilnější půjde po hranicích s Rakouskem. Celé je to o dost dřív než se čekalo, tím líp.. Jsem zvědavý jak to dopadne tady, ale nevypadá to zle.
A Plzeň klasicky nic...zase to jde přes jih, klasický Budějovice, úplně jak přes kopírku letos....kde jsou ty časy, když přešla squall line od severu k jihu...tohle je trapný už...
nevím jak vy ale my máme slušnou diskotéku už teď, a 5 sekund ale ještě v dáli slabě prší a zvedá se vítr, chlap chtěl jít fotit, ale dostal ode mne stopku, nestihl by to je to tu o dost dřív čekali jsem to až kolem 22.mraky trochu rotují, jde to vidět.
frenki12 nechceš se někdy domluvit že by jsme šli fotit? j to vím tzv klid před bouří, každopádně máme nad sebou supercelu a okraje rotují všiml sis toho?
frenki12 dnes už ne ale příště by to šlo, marek by šel určo, já nevím záleží kam, zase moc riskovat nechci, přece jen jsem těhotná a už tu máme intenzivní déšt super takhle by mohlo lít celou hodku.
Petr11 Šumava si s tím dělá co chce úplně, rozrostlo se to po jejich hřbetech podél JZ hranice.. Tady už rána za ránou a začíná pršet.. Stojí to v podstatě na místě..